Аюрведични консултации с д-р Адвет Трипатхи 22 март 2019г.

 

Предстои ни нова среща с лечителя д-р Адвет Трипатхи.
Консултации в Пловдив ще има на 22 март 2019г., петък.
Започват от 09:00ч. до 20:00ч.
Д-р Адвет Трипатхи ще сподели познание и опит благодарение, на които Аюрведа може ще стане част от вашия живот. Д-р Адвет Трипатхи е Вайдя – посветен в традицията на Аюрведа, има специализация по Даршан Парикшан, лечение от разстояние, диагностика на пулса и Панчакарма. Получил е медицинско образование от B.R.B.A Aюрведа университет.

Аюрведичната консултация е холистичен метод за определяне съотношението на дошите в индивидуален план. Дошите определят характеристиките на нашето тяло и душа. Всеки има своя уникална комбинация от трите доши-вата, питта и кафа, определящи неговата уникална конституция. Тя е изначална и определя психо-физиологичната индивидуалност на всеки един от нас. В следствие на много и разнообразни фактори, като стрес, замърсяване, начин на хранене, неприемлив, според аюрведичния тип, към който принадлежим, начин на живот без изграден режим и т.н., води до дисбаланс в дошовата изначална хармония.

Аюрведичната консултация ще Ви даде насоки за правилно хранене, за подходяща детоксикация на тялото и какви комбинации от подправки да използвате в ежедневието. Ще получите индивидуален план на хранителен режим, чието следване ще доведе до трайни и дълбоки промени на физическо и психично ниво.

Място: Йога студио Мудита, гр. Пловдив, ул. Тодор Бурмов 14
Тел. за въпроси и записване: +359 895 757173

Повече за Аюрведа може да прочетете на

http://www.yogamudita.com/ayurveda/tchovekat-i-pette-elementa